-->
.
Kristen Stewart hete!

Kristen Stewart a Chanel táska kampányban!
Kristen Stewart végleg belopta magát a Chanel-vezér, Karl Lagerfeld szívébe. A 2014-es Paris-Dallas kollekció után, a színésznő ismét feltűnik a divatház legújabb kampányban, Vanessa Paradis és Alice Dellal mellett. Kristen először inkább a texasi, cowgirl hangulatot keltette életre, az idén 2015 áprilisában debütáló táskakollekció fekete-fehér fotóin azonban igazán klasszikus reklámarc.
http://kepkezelo.com/images/wyyjmkqhqsk72xwim00s.jpg
Kristen Stewart öltözéke igencsak eltér a tőle megszokott punkos stílustól, fekete blézert, és hozzá egyszerű fehér pólót visel, olyan mint egy kicsit megfáradt titkárnő. A képeket ezúttal is maga Karl Lagerfeld készítette a párizsi stúdiójában.

Kristen a báránybőrből készült 11.12 táskával látható a kampányfotókon, melyen természetesen megjelenik a francia divatház jellegzetessége, az egymásba forduló dupla C-t formáló csatt.


Vidéki tanítónőt alakít új filmjében Kristen Stewart?!!
Michelle Williams és Laura Dern mellett Kristen Stewart is csatlakozik Kelly Reichardt egyelőre még névtelen drámájához, írja a Variety.
http://kepkezelo.com/images/awvw73x5xlsv2ozof5xa.gif
A történet szerint az amúgy ügyvéd (Kristen) elvállal egy tanítói állást, messze az otthonától, ahol hamarosan szoros barátság alakul ki közte és egy helyi tanítványa között.


Kristen és Alicia Los Angelesben:
http://kepkezelo.com/images/ali2h8se1grtkrvezr66.jpg
Kristen Idaho-ban:
http://kepkezelo.com/images/hul1h101ehlb2cdvft3g.jpg
Kristen édesanyja új képet posztolt Kristenről!
http://kepkezelo.com/images/66k4dc1hud5rp1ojm.jpg
Kristen Suzie-val, Los Angeles-ben:
http://kepkezelo.com/images/vnw55ffl9wk3gjntb2ce.jpg