-->
.
Nikki Reed hete!

Nikki Reed kiállt a kísérleti állatokért!
Nikki évek óta a szívén viseli az állatok sorsát, hiszen már gyerekkorában is befogadták anyukájával a bajba jutott állatokat. Kedden ismét csatába szállt, hogy felszólaljon a házi kedvencek mellett. Kedden délután tartották meg Sacramentóban, a Beagle Freedom Project keretein belül azt a kongresszusi ülést, ahol arról vitáztak, hogy a kísérleti állatok örökbe fogadhatóak legyenek az altatás helyett.
http://kepkezelo.com/images/iuxn1o5k6ee6cibcdovg.jpg
Nemcsak a helyszínen, de telefonhívással is lehetett támogatni a kezdeményezést, ami egy hosszabb tárgyalás után pozitívan zárult. Miss Reed, aki már több módon is segített állatszervezeteknek, a helyszínen tartózkodott, és ő is felszólalt, hogy beiktassák a 147. törvényt, ami kimondja, hogy a kísérleti állatok – legyen szó kutyáról, macskáról vagy bármi másról – szerető családhoz kerülhessenek a sok bántalmazás után.
"Megcsináltuk! Elfogadták a 147. törvényt! @mattdabaneh csodálatos vagy, te vagy a legjobb szónok és @shannonkeith, a szíved, a könyörületességed és a vágy, hogy az állatoknak normális életük legyen – azután, hogy kísérleteztek velük, bántalmazták őket, és eutanáziával fenyegették meg őket – egy csoda. Hosszú nap volt, de csodálatos! Felmelegítette a lángot a lelkemben, és készen állunk a második lépésre – a szenátusra – a harc folytatódik, de ennek ellenére túljutottunk az első szakaszon. Nagyon szeretlek titeket!" – osztotta meg a színésznő követőivel a jó hírt.


Nikki és Ian a 2015-ös Noble Awards-on:
http://kepkezelo.com/images/idjtd748d8qhkyfef7h0.jpg
"Egy éjszaka csodálatos emberekkel, akik elképesztő dolgokat csinálnak. Gratulálok ennek a csodálatos emberi lénynek, aki történetesen a szerelmem, hogy Noble díjat kapott az állati aktivizmusáért. Elkötelezettsége azoknak szól, akiknek nincs hangjuk. köszönöm,köszönöm,köszönöm!" - Ian Nikkiről! :)

Nikki és Ian Studio City-ben:
http://kepkezelo.com/images/gi22oyel2fabi9wxn5lj.jpg
Nikki West Hollywood-ban sétálgatott:
http://kepkezelo.com/images/rln0jvwm09hma4j3zyj2.jpg