-->
Nikki Reed hete!
Nikki és Ian a Humane Society of the United States eseményen:
http://kepkezelo.com/images/qfji2qzas32myow71sc5.jpg
Nikki párjával Iannal részt vettek egy eseményen, amely arról szólt, hogy ne vásároljunk olyan állati húsokat, amelyek ketrecben nevelkedtek, könyörtelen körülmények között! A páros itt is bebizonyította, hogy mennyire szívükön viselik az állatok sorsát! Ez egy szép gesztus volt tőlük!

Nikki és Ian egy ékszerüzletben:
http://kepkezelo.com/images/a1wmk38w2pqedlgvvoky.jpg
Nikki-t és Ian-t egy ékszer üzletben kapták lencsevégre a paparazzók! Ezek után pedig villám gyorsan terjedtek a pletykák, miszerint lehetséges hogy hamarosan lánykérés lesz! De erről egyenlőre semmi megerősítést, vagy cáfolást nem kaptunk! Minden esetre a képeket elnézve boldogan nézelődtek az üzletben!

Nikki és Ian egy kávézóban:
http://kepkezelo.com/images/2uot2374ltlr9ys01ph.jpg
Nikki és Ian egy kávézóban járt majd útnak indultak! :)

Nikki és Ian Brentwoodban:
http://kepkezelo.com/images/olig7459r9lt9234j.jpg
Nikki és Ian betért egy Brentwood-i étterembe ebédelni!

Nikki és Ian a Los Angeles-i repülőtéren:
http://kepkezelo.com/images/haf69xsx2ty9d8201uek.jpg
Nikki és Ian a Los Angeles-i repülőtéren vették észre a lesifotósok, ha minden igaz Ian visszatért a vámpírnaplók forgatására és kedvese Nikki elkísérte őt.

Nikki és Ian részt vettek a The World Dog Awards-on:
http://kepkezelo.com/images/bms7oxz7hn07b7761ib.jpg

Nikki Twitter képei:
http://kepkezelo.com/images/j05kz2lwh3c6swts8wzx.jpg
http://kepkezelo.com/images/d3uzqvfzg4loin2td1by.jpg
Nikki az utóbbi napokban megosztott velünk pár képet!

Nikki a Nylong Magazinban:
http://kepkezelo.com/images/miizt70qhugki8uebix4.jpg
Nikki a 2015-ös Nylong Magazinban szerepel! Szerintem nagyon szép a képeken, remélhetőleg hamarosan több képet is kapunk a fotózásról! :)

Hivatalosan is elvált Nikki Reed!
A múlt hét folyamán véglegesítették a színésznő és Paul McDonald válását. Tavaly márciusban derült ki, hogy háromévnyi együttlét és hosszas gondolkodás után búcsút intett egymásnak Nikki Reed és Paul McDonald. A páros 2011 márciusában kezdett randizgatni, majd még ez év júniusában el is jegyezték egymást, októberben pedig már oltár elé is álltak. Házasságuk a múlt hét során vált végérvényessé, amikor is minden hivatalos papír elkészült, így immár hivatalosan is külön utakon folytathatják életüket.
http://kepkezelo.com/images/r5yjwfns5o2dshdj542w.jpg
A TMZ információi szerint a 26 éves színésznőnek ítéltek közös otthonaik közül hármat, míg Nashville-ben található házuk Paulé maradt. Továbbá Nikki három autót is megkapott és közös kutyájuk, Enzo is az ő gondozásába került.