-->
Comic con-on megjelent klip!

A Comic con-on megjelent 2 klip is a Breaking Dawn part 2-ből! Az egyik, a film elejéből 7 perc, míg a másik az a jelenet amikor Bellának elmagyarázzák Charlie érkezése előtt, miként viselkedjen emberként! Ebből csak az egyik klip van fent a neten, az pedig nem más mint a film eleje, de sajnos abból a 7 percből csak 1 perc van fent és elég rossz minőségben! Ha minden igaz jó minőségben nem fogják kiadni ezeket a videókat. Szóval várni kell arra hogy a rajongók által felvett videók felkerüljenek a netre, lehetőleg minél jobb változatban. Ha felkerülnek egyből felrakom nektek. Addig is itt vannak a videók.(Nem valami jó minőségben)
Videó:

Edward: Olyan gyönyörű vagy! Most már a te bőröd is jéghideg!
[Ezt amúgy már az előzetesben is láthattuk! :D]


Első klipben látható:
http://kepfeltoltes.hu/120715/clip2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-Bella felébred, kinyitja szemeit és mindent alaposan megvizsgál. Majd hirtelen meglátja Edwardot aki felé nyújtja a kezét. Ekkor Bella megvizsgálja saját kezét is. Majd megfogja Edward kezét.[Ezt a videóban látni is] Ezután Bella a tükörben vizsgálja magát és meglátja Edward tekintetét a tükörben átöleli, de ezzel fájdalmat okoz Edwardnak(mivel mindenkinél erősebb). Majd Bella magához húzza Edwardot és csókolózni kezdenek. Ezután Bellának eszébe jut a lánya és látni szeretné. Utána figyelmeztetik hogy előbb vadászni kell.[Egy vágás következik] Ezek után már Bella az erdőben fut. Mindent az ő szemszögéből láthatunk lassított felvétellel(virág kinyílása, pókháló...stb..Ezután megállnak és fülelnek. Majd Bella rohanni kezd egy turista után aki megsérült. Edward figyelmezteti, Bella hátat fordít elfut a helyszínről.[vágás következik ismét] Bella ledönt egy pumát, kicsit verekednek is.[ismét egy vágás] Hazafelé tartanak és ekkor találkoznak Jacobbal. Bella megvizsgálja, megszagolja(ahogy ez a könyvben is történik)Ezután Jack és Bella egymásra mosolyognak majd Jacob: "Szép pár vagytok!" És vége is van a klipnek.

Második clipben látható:
http://kepfeltoltes.hu/120715/clip1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-Bella behelyezi a kontaktlencséit. A többiek pedig megpróbálják elmagyarázni neki hogy miként kell viselkednie. Bella megpróbálja keresztbe rakni a lábár ülés közben, de a szék a falhoz nyomódik.[ez vicces lesz] Azután figyelmeztetik a többiek hogy pislogjon. Ő ezt is megteszi, elég gyorsan, ez is nagyon vicces jelenet lesz. És hogy próbálja eljátszani hogy levegőt vesz. [mozgassa a vállát] És nagyjából vége is a második videó klipnek.
 :)