-->
Emberek!
Gondoltam csinálok egy olyan menüpontot is ahol a fő "ember" szereplőket is megismerhetjük. Hogy ki is ő, hogyan kapcsolódik a filmekhez, ill. könyvekhez!
Bella szülei:
http://kepkezelo.com/images/t1bt8e2e7pcvjd6ni9u.gif

http://kepkezelo.com/images/cqgddp8branmj9asm9ok.gif
Charlie Swan. Ő Bella édesapja. Charlie családja mindig is Forksban élt, ő maga 1964-ben született Geoffrey és Helen Swan gyermekeként. Ő és felesége, Renee Dwyer nem voltak sokáig házasok, Bella születése után hat hónappal elváltak. Miután Renee és a kis Bella elutaztak teljesen maga alá került, sokáig nem találta a helyét. Bella kiskorában minden nyáron egy hónapot Forksban töltött, de tizennégy éves korában arra kérte apját máshová menjenek nyaralni. Ezután Kaliforniában nyaraltak. Mikor megtudta, hogy lánya hozzá költözik, vett neki egy furgont, hogy minél otthonosabban érezze magát, és akkor menjen el és oda, amikor és ahova kedve tartja. Noha alig várta hogy újra együtt éljenek, szótlansága még Bella mellett sem tört meg. Nem nagyon örül hogy már 18 évesen kirepül Bella a családi fészekből. Nagyon szeretni fogja egyetlen unokáját Renesmee-t.
A filmben Billy Burke játssza.
Magyarhangja: Huszár Zsolt (Elhunyt 2010-ben!) és Kálid Artúr (Breaking Dawn)

http://kepkezelo.com/images/cqielgfedptcm1lpezd.gif
Reneé Dwyer (Swan). Ő Bella édesanyja. Renee Higginbotham Dwyer, 1968-ban született. 1989-ben vált el férjétől, Charlie-tól, majd a kaliforniai Riverside-ba költözött. Bella ötéves volt, mikor végül Phoenixben telepedtek le. 2004-ben ismerkedett meg Phil Dwyer másodosztályú baseballjátékossal, majd feleségül ment hozzá. Renée tanárként dolgozik, amolyan „szabad lélek”, gyakorta feledékeny és inkább Bella viseli az ő gondját, mint fordítva. Nem sokkal azután, hogy Bella Forksba költözik az apjához, Renée és Phil úgy döntenek, a floridai Jacksonville-ben vesznek házat. Nagyon jó és bensőséges kapcsolata van a lányával. Így nem csoda hogy nehéz szível engedi el egyetlen lányát Bellát Forksba. Nagyon szereti a Cullen családot és vejét Edwardot is. Így nagyon örül amikor kiderül a Hajnalhasadásban hogy Bella és Edward összeházasodnak. Örül lánya boldogságának.
A filmben Sarah Clarke játssza.
Magyarhangja: Takács Andrea

http://kepkezelo.com/images/ahwwcawbhjqtemvpki6c.gif
Phil Dwyer. Ő Bella mostoha apja. Renne miután otthagyta Charliet elköltözött Bellával és itt megismerkedett Philel akivel összeházasodott.
A filmben Matt Bushell játssza.
Magyarhangja: -

Bella barátai a suliból:
http://kepkezelo.com/images/7d1bf0o14xxo31n120.gif
Angela - Eric - Jessica - Mike:

http://kepkezelo.com/images/r0remymwe2nzod3cm8ij.gif
Jessica Stanley. Jessica "mutatja be" Bellának a Cullen családot! Mint a könyvekből és az Alkonyat filmből kiderül, régebben szerelmes volt Edwardba. De mivel Edward nem nagyon kedveli, így gyorsan kiszeretett belőle. Nagy szerelme Mike lett. Nem nagyon szereti Bellát, féltékeny rá mert Edward bele szeretett. Irígy személyiség, aki féltékeny másokra. Bella vele volt legelőször jóban az osztályból. Jessica pletykás lány és szeret sokat beszélni, nehezen viseli el ha nem ő van a középpontban. Bella ha vele van tudja hogy nem kell sokat beszélnie csak néha-néha elég ha helyesel. Jessicának tetszik Mike és nem nagyon örül neki, hogy Mike-nak tetszik Bella, de végül összejönnek.
A filmben Anna Kendrick játssza.
Magyarhangja: Csifó Dorina

http://kepkezelo.com/images/wt7upggjpp7eclbnoqwd.gif
Mike Newton. Mike Jessica barátja, de mindig abban reménykedett, hogy Bellának is tetszik, bár Bella sosem mutatta jelét annak, hogy ez így lenne. Mike nyíltan rossz szemmel nézi Edward és Bella kapcsolatát.
A filmben Michael Welch játssza.
Magyarhangja: Molnár Levente

http://kepkezelo.com/images/sxoien4zwa20fhlb1blm.gif
Angela Weber.Visszafogott csendes lány, szemüveget hord és sötétbarna haja van. A könyvben Bennel, a filmben Ericel jár. Bella szeret vele lenni mert tudja, hogy Angela nem érzi szükségét annak, hogy állandóan beszéljen. De annak ellenére, hogy keveset beszél éles szeme van és mindig észreveszi, ha Bellát (vagy mást) bánt valami.
A filmben Christian Serratos játssza.
Magyarhangja: Györfi Anna

http://kepkezelo.com/images/8yu59129f2gsry8qoxml.gif
Eric Yorkie. Eric mutatja be Bellának az iskolát. Bella vele találkozik először az új suliban. Nagyon jó barátok lesznek. Segítőkész, akárcsak barátnője Angela.
A filmben Justin Chon játssza.
Magyarhangja: Hamvas Dániel

http://kepkezelo.com/images/d00fahkxufdccoh6txj1.gif
Tyler Crowley. A Twilight könyvből kiderül hogy neki is akár csak a többi srácnak a suliból megtetszik Bella és udvarolni kezd neki. Az Alkonyat filmben miatta egy karambol során Bella majdnem meghal, csak hogy Edward megmenti Bellát. Bella ekkor kezd el nyomozni a Cullen család után.
A filmben Georgy Tyree Boyce játssza.
Magyarhangja: Szabó Máté

Más "vendégszereplők" a filmben:

http://kepkezelo.com/images/cj7lxdkmcupc5x87m8gj.gif
Mr. Molina. Ő a Twilight filmekben a biológia tanár.
(Gondoltam őt is ide rakom, hiszen Bella és Edward szerelmének történetében mégis csak nagy szerepet játszott a híres biológia óra!)
A filmben José Zúniga játssza.
Magyarhangja: Hannus Zoltán

http://kepkezelo.com/images/j6wn7c8v0qtvacm32ne4.gif
Kaure. Őt a Hajnalhasadásban ismerhetjük meg. Bella és Edward nászútján ő és férje takarítják ki a házat. Kaure ismeri a hidegekről szóló történeteket, így egyből rájön hogy Bella mit hord szíve alatt.
A filmben Carolina Virguez játssza.
Magyarhangja: Nincs magyar hangja! 

http://kepkezelo.com/images/2ptybx32mnyc4jnhlvpc.gif
J. Jenks. Őt a Hajnalhasadásban ismerhetjük meg. Ő intézi el a hamis útleveleket Renesmee és Jacob számára, Bellának.
A filmben Wendell Pierce játssza.
Magyarhangja: -

http://kepkezelo.com/images/u4k7xv57lnaqsfp6b8md.gif
Royce King. Őt a Napfogyatkozásban ismerhetjük meg. Ő volt Rosalie vőlegénye, amikor még ember volt. Rosalie miatta "halt meg" (változott át vámpírrá). Később Rosalie bosszúból megöli őt.
A filmben Jack Huston játssza.
Magyarhangja: -

Ha tetszett a menüpont!
Nézd meg a többit is! ;)