-->
.
Kristen Stewart hete!

Közös filmben játszik Kristen Stewart és Bruce Willis!

A színészek Woody ellen legújabb alkotásához szerződtek le. Kristen és Bruce Willis is szerepelni fog Woody Allen legújabb filmjében, Jesse Eisenberg oldalán. Nem meglepő egyébként, hogy a 24 éves színésznő jobbnál jobb ajánlatokat kap, hiszen pár hete bezsebelte a francia Oscarnak megfelelő César-díjat, ezzel pedig szó szerint történelmet írt.
http://kepkezelo.com/images/k6lwqw67am11imzkayir.gif
A még névtelen projekt forgatókönyvét Woody Allen írja, és a filmet is ő rendezi, a sztoriról viszont még nincsenek pontos infók.


Kristen: Szeretem kikészíteni magamat!
Kristen nemrég francia történelmet írt az első olyan amerikai színésznő lévén, aki Ceasar-díjat nyert. Kristen elárúlta szereti feláldozni magát a munkája érdekében, és egész nap keményen dolgozik azért, hogy tökéletes legyen az alakítása.
http://kepkezelo.com/images/kzc9u93dfp3ni48kc6r7.png
"Szeretem megjárni a poklot és igazán megtapasztalni a fájdalmat. Akkor érzem magamat teljesnek, amikor a végén úgy érzem, kikészítettem magamat. Ez annyira megéri."

Kristen olyan embert keres maga mellé, aki ugyanolyan céltudatos, mint ő.
"Szerintem a legvonzóbb dolog valakiben a motiváltság, és nagyon szexi, ha ez szenvedélyességgel társul."

Kristen ezen kívül még arról is mesélt, milyen embernek tartja magát. Sokan óvatos személynek gondolják őt, de ő erről teljesen másképp vélekedik.
"Egyáltalán nem vagyok bátortalan, nem így élem az életemet. Nyughatatlan vagyok és határozottan különc. Imádok élni és imádom az embereket, kíváncsivá tesznek engem, és egyre többet és többet szeretnék megtudni róluk. Ez olyasvalami, amivel nem tudok leállni." -árulta el Kristen.
.