-->
Oscar díjjas lehet Kristen új filmje?!!

Kristen Stewart egy újabb adaptációban, a Still Alice-ben szerepel Julianne Moore oldalán. A filmet a Sony Pictures Classics vásárolta meg az idei Torontói Filmfesztiválon, és január 16-án, pont a jövő évi Oscar lineup előtt debütál Amerikában.
http://kepkezelo.com/images/arheeh5r4a90f8zy.jpeg
"Kristen Stewart még soha sem volt olyan jó, mint ebben a szerepben. Kristen egy olyan valaki, akit sok filmben láthattunk az utóbbi évek során – négyben 2014-ben, és jelenleg három filmje van kitűzve 2015-ös megjelenésre – és ez idő alatt megmutatta sokszínűségét, ami a műfajokat illeti. De ez a szerep egy olyan új mélységbe repíti Kristent, amit még soha sem mutatott meg ezelőtt. Nagyon ijesztő a filmben." – nyilatkozta a Still Alice forgalmazója, a Sony Pictures Classicsnek vezetője, Michael Barker, aki azt is elárulta, hogy a filmvállalat kampányolni fog azért, hogy Stewart jelölést kapjon a legjobb mellékszereplő kategóriában.

A forgalmazó cég nem csak Stewartért kampányol majd, de Julianne Moore-ért is, akit a legjobb színésznő kategóriában szeretnének jelöltetni. A filmet decemberben New Yorkban és Los Angelesben játsszák majd.