-->
Kutyáknak tervezett Nikki Reed!

Nikki Reed imádja az állatokat: több alkalommal is befogadott már kölyökkutyákat, akiket egy idő után szerető és gondos gazdáknak adott tovább. Ezúttal másképpen is segít négylábú kedvenceinek. A színésznő nemrégiben pórázt és nyakörvet tervezett kutyák számára. Az egyedi tervezésű darabok október 6-áig vásárolhatóak meg, a teljes bevétel pedig az ASPCA (American Society For Cruelty To Animals – Amerikai Szervezet a Bántalmazott Állatokért) alapítvány javára fog menni.
http://kepkezelo.com/images/ekw0dtwuxg1ijb20i6ti.jpg
A limitált kiadású darabok megközelítően húszezer forintba kerülnek és több méretben is kaphatóak az állatok igényeihez és testi adottságaihoz mérten. A kampány részeként a színésznőről és egyik kedvencéről Iráról nemrég egy fotósorozat is készült.

"Az állatok hihetetlen gyógyítók és amikor arra az időre gondolsz, amit velük töltve segítesz nekik, emlékezz, hogy ennek te is részese leszel és te is kapsz belőle valamit. [...] Megmenteni, rehabilitálni és új otthont találni nekik... Ez mindig az életem része lesz"- nyilatkozta Nikki a Giltnek.