-->
Új cím, új előzetes és új dátum!

Új előzetest kaptunk a Hercules-mozifilmhez, melynek a napokban nem csak a premierdátumát változtatták meg, hanem a címét is.A Summit Entertainment alig egy hónapja vásárolta meg a Renny Harlin-féle Hercules-mozifilm forgalmazási jogait, s két jelentős változtatással lépte meg a készítőket, és valamilyen szinten a közönséget is.
http://kepkezelo.com/images/puehutbxladbz2kxgwb8.jpg
Az egyik változtatás, hogy az eredetileg február hetedikére kitűzött bemutató időpontját előrehozták január 10-re, a másik pedig, hogy a Hercules: The Legend Begins címet megváltoztatták The Legend of Herculesre.

Ezen kívül megkaptuk ezt az új trailer is, Kellan Lutz főszereplésével, melyet meg is lehet tekinteni, ha nem törölték a YouTube-ról (valamiért rászállt az előzetesre a Summit). Lutz mellett egyébként a filmben olyan színészeket láthatunk, mint Gaia Weiss, Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Johnathon Schaech, Roxanne McKee és Rade Serbedzija.
http://kepkezelo.com/images/xbc49g2y1fd67yycuilg.jpg

Nálunk a film január kilencedikétől lesz látható és még mindig a Herkules: Legenda születik címet viseli, de ez minden bizonnyal változni fog.