-->
Robsten hete!

Kristen Rosabotanicás kép:
http://kepkezelo.com/images/6q5aedp0kwehear19294.jpg
Kristen a Los Angeles-i repülőtéren:
http://kepkezelo.com/images/b4mdvuxarflvutbqg4v.jpg
Kristen és Dakota a Chanel Mtiers d'Art divatbemutatón:
http://kepkezelo.com/images/jfzec4ihpxuq5fxnn60i.gif
http://kepkezelo.com/images/993cb49pwf2v85rcvkp.jpghttp://kepkezelo.com/images/jmfgt5f9bl7kbztytrl.jpghttp://kepkezelo.com/images/r33mziiedb3on1r5s5yr.jpghttp://kepkezelo.com/images/7w1xqr3w43jm4wbxtlt0.jpghttp://kepkezelo.com/images/ki2xdwn0xg30dzafvr5.jpghttp://kepkezelo.com/images/fl843l4y8oqu42b2ipuo.jpg

Kristen Stewart lett a Chanel új arca!

Kristen lesz az arca a francia divatház 2014-es kampányának - erősítette meg a brit Vogue. A Chanel mellett 2012 óta reklámozza a BALENCIAGA Florabotanica parfümjét, és újonnan már a Rosabotanicát is. Kristen hamarosan elkezdi forgatni a kampányfilmet, és a fotózás sem várat magára sokáig. A folyamatot Karl Lagerfeld kíséri végig, és 2014-ben indul majd útjára. A színésznő egyébként több eseményre is chanel ruhában érkezett az év folyamán, így nem csoda, hogy a divatház végül felfigyelt rá.
http://kepkezelo.com/images/013ekblwx5kntjoqpl3.jpg
Kristenről továbbá 2014-ben nagyon sokat fogunk hallani, ugyanis januárban, a Sundance Film Fesztiválon debütál új filmje, a Camp X-Ray, amelyben főszerepet játszik, megjelenik a Chloe Moretzel és Juliette Binochével közös dráma, a Sils Maria is – a pletykák szerint a Cannes Film Fesztiválon reklámozzák majd -, és az Anesthesia is közreműködik. Ezen kívül áprilisban megkezdődnek az American Ultra munkálatai is, és a források szerint, Drake Doremus sci-fijében is szerepel majd Nicholas Hoult oldalán.

A márkát már olyan hírességek is képviselték, mint Marilyn Monroe, Diane Kruger, Keira Knightley vagy Blake Lively.