-->
Twilight maratonon New Yorkban!

November 5-én jelenik meg DVD-n és Blu-Rayen a Twilight Forever, ami mind az öt filmet tartalmazza. Ennek alkalmából megnyílt egy kiállítás, ahol a Cullen család egy része is megjelent.
http://kepkezelo.com/images/jup1y8d3sqjz9b68l5h.jpg
Már öt éve, hogy útjának indult a Twilight Saga és hatalmas rajongótáborra tett szert. Tavaly mutatták be az utolsó részt, de most megjelent egy utolsó kiadás Twilight Forever címen, valamint a Time Sqaure-en a Planet Hollywoodban év végig látogatható a tegnap megnyitott kiállítás, ahol a fanok a filmekhez kapcsolódó ereklyéket tekinthetik meg.
http://kepkezelo.com/images/sb73p1g2wtu5qth8hsb7.jpg
Annak ellenére, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson a filmsorozat két legnagyobb sztárja, nem volt ott, Nikki Reed, Jackson Rathbone, illetve Peter Facinelli megjelent.
http://kepkezelo.com/images/dz8n43kffjxuhk8v2w7.jpghttp://kepkezelo.com/images/6nhfiwqbvy9ifs874laj.jpghttp://kepkezelo.com/images/rw7jof1rlgermde8litd.jpg
Nikki és férje, Paul a Breaking Dawn 2. részében szereplő dalukat is elénekelték a közönségnek.
http://kepkezelo.com/images/1asehwor4xu9ewuopr.jpghttp://kepkezelo.com/images/e9hn5qekchhtvfs2rk.jpghttp://kepkezelo.com/images/zrfknu5u3jk7ju73tsia.jpg