-->

Jamie Campbell Bower új filmje!

A Végzet ereklyéi - Csontvárost persze nemcsak miatta, hanem a látvány és a sztori miatt is érdemes lesz megnézni. Többrészes, természetfeletti teremtményekkel rendelkező filmekből sosem elég! A készítők úgy döntöttek, hogy vászonra viszik Cassandra Clare nagy sikerű, Árnyvadászokról szóló regénysorozatát.
http://imgsrv02.kepkezelo.com/images/abdkksiv5ixolfnryu6.jpg
A sztori középpontjában Clary (Lily Collins) áll, aki egy véletlen találkozásnak köszönhetően eszmél rá arra, hogy a világ, amiben eddig hitt, sokkal többet rejt magában, mint azt valaha is gondolta volna. Megismerkedik ugyanis Jace-szel (Jamie Campbell-Bower), aki évtizedek óta Árnyvadász, vagyis arra tette fel az életét, hogy démonokat öljön - Clary-nek pedig ugyanezt kell tennie. Nem elég ugyanis, hogy anyjáról is kiderül, hogy egykor démonölő volt, és ez szinte családi öröksége, ő maga is olyan különleges képességgel rendelkezik, ami megváltoztathatja az egész világot.
http://imgsrv02.kepkezelo.com/images/yuoiqzyjxh1pbg26bjzf.jpg
Nagyon izgalmasnak és hihetetlenül látványosnak ígérkezik a film, az pedig csak hab a tortán, hogy az összes szereplő igencsak szemrevaló benne. ;)

Augusztus 22-től a mozikban!