-->
Taylor Lautner lett a Bench reklámarca!

Az angol Bench márka mindenki kedvenc vérfarkasát választotta 2013/2014-es kampányának reklámarcaként. A fiatal színész életében először adja nevét és arcát egy ruha márkához. Lucy Hale után Taylor Lautner is óriásplakátokon feszít majd, ugyanis az angliai márka, a Bench már hivatalosan is megerősítette a híreket, miszerint a színész fogja képviselni termékeiket.
http://kepkezelo.com/images/9tp8pvojxoa938f1z9ah.jpg
Lautner új filmje, a Tracers forgatása mellett vállalta el a kampány népszerűsítését. A márka alapítója, Ben Chan személyesen kérte fel a színészt a szerepre, és elmondta, hogy Taylor a fotózás egésze alatt kedves és közvetlen volt a stábbal. A divatguru azt is elárulta, hogy Taylor az év vége felé a Fülöp-szigetekre is ellátogat, ahol hivatalos sajtó rendezvényeken vesz majd részt, mint a kampány képviselője.

A Bench már több híres és dögös pasit jegyzett reklámarcként, úgy mint – többek között – a Maroon 5 frontemberét, Adam Levine-t, a színész Liam Hemsworth-öt, Bruno Mars-ot és Michael Trevinót. A márkának szüksége is van a népszerű arcokra, hisz ellenfele nem más, mint a híres Penshoppe, amely Ian Somerhalder és Nina Dobrev mellett a One Directiont is öltöztette.