-->
Anna Kendrick Cups című dala!

Talán egy percig sem tart a Tökéletes hang című filmben a Cups című dal, de akkora sláger lett, hogy most videoklip készül belőle, persze lényegesen hosszabb változatban. Természetesen Anna Kendrick a főszereplője, aki a filmben a dalt énekli.

A dal amiből klipp fog készülni:

A film a készítőit is meglepte, amikor tavaly ősszel a költségei hatszorosát hozta vissza a mozikban - miközben számos országban még be sem mutatták.

Tökéletes hang előzetese:

Film története:
http://kepkezelo.com/images/8qq8fvcw2i5kjk8iwls7.jpeg
Becca egy, a kamaszkorát kicsit kitágító, lázadó egyetemista lány: a társaságot egyáltalán nem keresi, mi több egyenesen taszítja magától, amikor valaki közeledni merészel hozzá. Elvált apjával makacs, és irreális tervekkel, elképzelésekkel hajszolja az álmát, hogy elismert DJ-é válhasson. Mikor az apja segítségével bekerül az egyetemre, a mindennapjai a feje tetejére állnak, ahogy az általa a legkevésbé rokonszenves klikkbe berángatják: a zenei előadókéba, akik évről évre megmérkőznek egymással és rengeteg más egyetemet képviselő riválisukkal. Az események a beavatás után azonban felgyorsulnak: a csapatja fő riválisának az egyik tagjával kavarni kezd és az edzések alatt Beccában tudatosul, hogy a csoport jelenlegi állapota és számai már unalmasak és elavultak – valakinek reformot kell végrehajtania, ha győzni akarnak az idei mérkőzésen, ám ezt a reformot Beccának az életvitelére is ki kell terjesztenie, hogyha ő akar lenni ez a vezéralak…

A nagy sikernek köszönhetően hamarosan készül a folytatás.