-->
Dakota Fanning csatlakozik az Every Secret Thing stábjához!

Dakota Fanning és Danielle Macdonald is szerepet kaptak a Laura Lippman regénye alapján készült filmben. A héten került bejelentésre, hogy Diane Lane és Elizabeth Banks mellett Dakota Fanning és Danielle Macdonald is csatakoznak az Amy Berg által rendezett Every Secret Thing stábjához.
http://kepkezelo.com/images/mrg3g1xvxtoeswhe9hp.jpeg
A film két tizenegy éves lányról szól majd, akiket megvádolnak egy kisbaba meggyilkolásával, és börtönbe kerülnek tizennyolc éves korukig. Kiengedésük után a gyerekek eltűnnek, és amint a rendőrség rájuk irányítja figyelmét, előtérbe kerül a korábbi gyilkosságot övező rejtély is. Dakota és Danielle játsszák majd a 18 éves lányokat, Diane Lane pedig egyikük édesanyját alakítja majd, egy olyan nőt, aki már régóta tudja, hogy lánya tehetséges hazudozó. Elizabeth Banks lesz az ügy vezető rendőrnője, aki mindemellett érzelmileg is érintett benne.

Amy Berg, a rendező dokumentumfilmjei miatt kritikailag már elismert, ám várhatóan ezzel debütálhat szélesebb körben. A film egyébként Laura Lippman regénye alapján készül, és a forgatások március 25-én kezdődnek, New Yorkban.