-->
Interjúja Bill Condonnal!

Bill Condon adott egy interjút, a MTVNews-nek! :)
http://kepfeltoltes.hu/120829/Bill_Condon_interj__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hogy érzi magát? Hol tart most az utómunka?
"A hang és a fények szakaszában tartunk épp, illetve a vizuális effekteket csináljuk most, ami kicsit bonyolult, ez a legnagyobb feladat, hogy minden tökéletes legyen, szóval most csináljuk a legnagyobb feladatot."

Van olyan felvétel, amivel különösen megvan elégedve?
"Ó hát rengeteg olyan van, ami gyönyörű. Igazán hátborzongató és egyben különleges Alec képessége az a ködszerű erő. Ez az erő nagyon különleges amikor az áldozatát fizikailag működő képtelenné teszi (hallás, látás elvesztése -szerki.) ez nagyon jól néz ki a filmben. Tiszta horrorisztikus."

Melyik volt a legjobb, legmókásabb forgatási nap?
"A leginkább szórakoztató nap, mégis csak a nagy meglepetés volt amit nekem készítettek. Ez az a jelenet amikor a legszélesebb képet kellett felvennünk a harcmezős jelenet amikor a volturi és Cullenék egymással szemben állnak(előzetesben is látni -szerki.) Az utolsó felvételnél hirtelen felcsendült a Eurythmics dal, és egyszer csak elkezdtek táncolni egy betanult tánckoreográfiát. Ez egy hatalmas buli volt, a legklasszabb nap."

Abban bizok, hogy ez rajta lesz a DVD-n majd!
"Azt hiszem, igen rajta lesz."

A soundtrackkel/zene/ kapcsolatban megvan már a döntés?
"Ó igen, ez elég érdekes dolog. Nem is tudom, hogy beszélhetek-e róla, de már a végső simításoknál tartunk."

Nemrég volt egy interjú Mackenzie Foyjal, aki egyébként a legaranyosabb a  világon és arról beszélt, hogy milyen szórakoztató volt az ő képessége!
"Tudom, ugye milyen aranyos? Tudod a képessége olyan, hogy ha megérint valakit, akkor megmutatja neki hogy mire gondol épp, vagy mit érez. Lesz némi vizuális megjelenítés, de ez majd  Carter Burwell score-ja után fog tökéletes lenni(háttérzene hozzáadása után -szerki.), illetve egy briliáns hangkeverő-t csinált Dane Davis, (Mátrix és sok egyéb filmekhez is ő készítette -szerki.)s arra kérte Mackenzie-t hogy beszéljen, olvasson verseket vagy bármit, amikből több hangsávot gyártott, nem fogod majd hallani amit beszél, csak a hangjának a dallamát, ez olyan mód, amelyet ezelőtt még soha nem hallottam. Tényleg nagyon klassz lesz."

És lehet már tudni hány perces lesz a film?
"Igen. 1 óra 56 perc hosszú lesz. Hát egy perccel rövidebb, mint a Breaking Dawn első része."

Beszélgettünk már a legjobb, legmókásabb forgatási napról, mi a helyzet a legérzelmesebb pillanatokkal?!
"Ebből is rengeteg van, de semmit nem mondok egy bizonyos jelenetről, mert meglepetésnek szánjuk. De ott van az a jelenet, amikor Charlie először találkozik Bellával vámpírként és Renesmeével. Ez a rész olyan lesz mint ha mi Charlie szemével látnánk, szóval ha ő eltudja hinni és meg is tudja érteni ezt az egészet, akkor ezt mi is megtudjuk majd tenni nézők. Persze, Billy Burke egy tehetséges színész, aki emberivé tud tenni egy ilyen pillanatot, és látni őt és Kristent együtt abban jelenetben. Örömteli pillanat lesz."

Milyen tanácsot adna a rajongóknak hogy hogyan bírják még ki ezt a hátralévő időt?
"Hát ez érdekes kérdés. Nagy meglepetés lesz majd a score-al(zenékkel) kapcsolatban. Hallgassák meg az összes Twilight film zenéit, talán az segít."