-->
Robert Pattinson elköltözött Kristen Stewarttól!

Kristen nyilvánosan is bocsánatot kért Robert Pattinsontól, de a színész nem tudja megbocsátani hűtlenségét, összecsomagolt és elhagyta közös otthonukat.
"Teljesen megaláztál!" – mondta haragosan Robert Kristennek.

A lány egy 40 éves, kétgyerekes rendezővel csalta meg Robertet. A párhoz közel álló forrás szerint a bizalom eltűnt, és Robert nem biztos hogy hihet Kristennek miszerint ez csak egyszeri alkalom volt.

"Robert fülig szerelmes, és nagyon féltékeny, ha egy másik pasi ráindul a barátnőjére. Ez a hír teljesen összetörte." - árulta el egy közeli ismerősük.
http://www.kepfeltoltes.hu/120728/robsten_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A színésznő még a múlt héten, a hír napvilágra kerülte előtt bevallotta Pattinsonnak, s ez heves vitákat okozott közöttük a Teen Choice Awards gálán, Los Angelesben.
"Robert és Kristen hosszú és heves beszélgetést folytatott a színfalak mögött, Robert megalázottnak, összetörtnek és szerencsétlennek nézett ki. Kristen megállás nélkül könyörgött neki." – árulta el egy bennfentes.

A színésznő nyilvános vallomását egyébként állítólag maga Robert követelte, hogy mindenki tudja, nem ő követte el a hibát.
http://www.kepfeltoltes.hu/120728/888_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Ez a kép Kristenről egyébként pár napja készültek! Hát eléggé szomorú! :/ ]

Kristen vallomása:
"Mélységesen bánom, hogy fájdalmat és kellemetlenséget okoztam azoknak, akik igazán közel állnak hozzám. Ez a pillanatnyi elgyengülés veszélyeztette a legfontosabb dolgot az életemben, azzal a személlyel való kapcsolatomat, akit a világon a legjobban szeretek. Nagyon szeretem Robertet és rettenetesen sajnálom a történteket."

Robert egyenlőre nem tudja, hogy adjon-e második esélyt kapcsolatuknak vagy sem!