-->
A Twilight, illetve vámpír őrület után eljött a zombik kor?!

A hatalmas Twilight őrület az idén lecseng, hiszen hamarosan a mozikba kerül az utolsó rész is. A Summit Entertainment pedig már keresi az utódot, amivel tinilányok ezreit tudja megfogni. A választása egy érdekes tartalmú könyvre esett. A könyv áprilisban megjelent meg, a Warm Bodies címen, amit Isaac Marion írt, egy zombi szerelembe esését mutatja be.
http://kepfeltoltes.hu/120729/Warm_Bodies_01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A könyv főhőse egy "R" nevű zombi akinek nincsenek emlékei csak az éhség hajtja. Egyszóval olyan mint egy élőhalott.Egy nap azonban valami furcsa történik vele: aktuális áldozatának agyveleje elfogyasztása után úgy érzi, hogy emlékek, érzések járják át. A jobb sorsra érdemes táplálékként szolgáló fiatal srác emlékei, érzései költöznek R fejébe. Zombink komoly érzelmeket kezd táplálni Julie, az áldozat barátnője iránt, s amikor úgy dönt, hogy megvédi a lányt, egy olyan útra lép, amely nem csak a saját, de a többi zombi sorsát is megváltoztathatja...
 http://kepfeltoltes.hu/120729/Warm_Bodies_-_Meleg_testek01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[Warm Bodies - Meleg testek~ "Isaac Marion megalkotta a legváratlanabb romantikus történetet amivel valaha is találkoztam." - Stephenie Meyer, New York Times bestseller szerzője: Twilight saga.]

Eddig a mű többnyire pozitív kritikákat zsebelt be. A készülő filmet máris a zombi Alkonyatként emlegeti a média, a furcsa szerelmi szál itt is megvan, csak most nem vámpírokról, hanem zombikról beszélünk, ráadásul Stephenie Meyer dicséretét, s ajánlását is büszkén hirdeti a könyv borítója.
http://kepfeltoltes.hu/120729/Warm_Bodies_02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A főszerepre Nicholas Hoult-ot szerződtették, a szerelemre lobbant zombi "barátnőjét" pedig Teresa Palmer alakíthatja. Az elszánt zombivadászt pedig John Malkovich fogja alakítani, mellettük még szerepet kapott Dave Franco is. A rendező pedig Jonathan Levine. A filmet 2012. augusztus 10-én mutatják be a nagyközönségnek.

Vajon elkezdődik a zombiláz, letaszítva ezzel a trónról a vámpírokat és vérfarkasokat??! Szerintetek???