-->

Interjú!

Interjú Kristennel és Taylorral! :)
http://sorozatok.freewb.hu/uploads/tk.jpg
A korábbi filmek meglehetősen közel álltak a könyvekhez! Mi a helyzet a Breaking Dawn-al?!
http://sorozatok.freewb.hu/uploads/kk.jpgKristen: Eléggé olyan lesz mint a könyv.Olyan akár a korábbi filmeknél. A történet ezúttal egy kicsit az élet és a halál, a reális értelemben. Hiszen Bella terhes egy vámpír gyermekkel. Talán ez az első alkalom hogy nem kell aggódni hogy Edward és Bella szakítanak-e. Nem tudom hogy mondjam el úgy hogy ne áruljak el sokat a filmről.


Mit gondolsz arról hogy két részre osztották a filmet?
http://sorozatok.freewb.hu/uploads/tt.jpg

Taylor:
Azt hiszem így jó, ezt meg kellett tenni. A film első része (fele) csodálatos, alig várom, hogy mindenki lássa.



Kimondhatjuk hogy eddig ez volt a legnehezebb könyv amit meg kellett jeleníteni a képernyőn?!
http://sorozatok.freewb.hu/uploads/tt.jpgTaylor: Abszolút. Volt egy csomó dolog amit nehéz volt megjeleníteni. Jacob pedig sok dolgon megy keresztül, eddig Jacob mindig Bellával volt, ahogy a film első felében ezt láthatjuk is majd. Bella fontos Jacobnak és az első számú célja az hogy mindvégig Bella mellett legyen, persze tudjuk, hogy nem pontosan ez fog történni. A film eleje még Belláról szól, viszont a film végén már mást lesz a helyzet. {nevet}.

Az utolsó forgatási napról mire emlékszel?
http://sorozatok.freewb.hu/uploads/kk.jpgKristen: Az utolsó napon rengeteget voltam a vízben...több órát....szó szerint és ez kemény volt. Amikor hideg volt szaladtam a producerhez aki becsomagolta kezem, lábam és a derekamat. Mert azért egész éjszaka a hideg vízben....de utána már jó volt.


Saját fordítás! :)