-->

Újabb Titok!

Nikki Reed elárult pár titkot a készülő Breaking Dawnról!

A Rosalie-t alakító színésznő egy nem régi interjúban elárult pár dolgot a Breaking Dawn forgatókönyvéről.Nikki Reed hihetetlenül izgatott a készülő film miatt, és a forgatókönyvről nagyon megnyugtató dolgokat mondott - úgy tűnik nem kell aggódnunk, hogy Melissa Rosenbergnek esetleg nem sikerül visszaadnia a könyv nyújtotta élményt. A Rosalie szerepében újra feltűnő Reed szerint ugyanis egyszerűen tökéletes lett a filmátirat!http://neon.hu/data/cikk/18/3/42/cikk_180342/rosalie_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg
"A forgatókönyv fantasztikus lett! Nem tudtam, hogy milyen lesz, hogy mennyire térnek majd el a könyvtől, de szerencsére szinte semennyire! A komikus részek Rosalie és Jacob között is mind benne vannak, és Rosalie karakterét is jobban megértik majd a nézők."

A színésznő azt is elárulta, hogy nagyon várja Bella szülési jelenetének forgatását.

"Nagyon durva lesz... szuper lesz látni majd a filmvásznon."

Alig várjuk!!! Szerintetek hol fog véget érni az első rész? Kristen Stewart régebben nyilatkozta, hogy szerinte úgy lenne ütős, ha Bella felébredne már vámpírként, kinyitná vérvörös szemeit, és bumm, vége lenne. Nekem tetszik az ötlete, ti mit gondoltok?