-->

Visszavonulnak!

http://sorozatok.freewb.hu/uploads/maso.jpg
Kristen és Rob visszavonul a Breaking Dawn után!

Persze nem véglegesen; csak szeretnének egy kicsit megpihenni a hatalmas őrület után. A sztárpár a Twilight-saga befejező részének forgatása után szeretne egy kicsit eltűnni a rivaldafényből, és Hollywoodtól messze, nyugodt körülmények között szeretnék kipihenni magukat. A more! magazin forrása szerint Keira Knightley nyomdokaiba lépve egy himalájai megatúrára készülnek:

"Kristen ismeri Keirát, aki pár éve egy himalájai túrán vett részt, hogy rendezze magában a hírnévvel járó őrületet. Meggyőződése, hogy nekik is Robbal ezt kellene tenniük. Azt akarja, hogy csak egy átlagos pár legyenek, ne pedig sztárok."
http://neon.hu/data/cikk/18/31/32/cikk_183132/rpattz_neon_cikk_lead_fill_424x283.jpg
Ez a bizonyos forrás azt is elmondta, hogy a Bella Swan és Edward Cullen megformálásával híressé vált pár szeretné, ha olyan szintre juthatnának, mint Johnny Depp - elismertek akarnak lenni, és csak olyan szerepeket elvállalni, ami tényleg érdekli őket.

"A Twilight után Johnny Depp szintű hírnevet akarnak elérni, hogy csak akkor dolgozzanak, ha akarnak, amikor pedig nincsenek a kamerák előtt, akkor mindenki hagyja békén őket."

Szép gondolatok, de sajnos kicsi az esélye, hogy a paparazzi és a média valaha is békén fogja hagyni őket.