-->

Az esküvői ruha!

Kristen Stewart: Az esküvői ruha nagyon nagy döntés!


Csipke vagy selyem, modern vagy régi stílusú? Hosszú ujja lesz, vagy mély dekoltázsa? Égető kérdések, amelyek szeretnének rávilágítani arra, hogy milyen is lesz Bella Swan esküvői ruhája a Hajnalhasadás első részében. Hamarosan ugyanis elkezdik az Alkonyat utolsó két részének felvételét, és minden rajongó ég a vágytól, hogy megtudja, milyen ruhában fog végigsétálni Bella a sorok között, amikor kimondja a boldogító igent Edward Cullennek.
http://www.kstewartfan.org/gallery/albums/PublicAppearances/2010/10-18-cinema-wttr/normal_008.jpghttp://www.kstewartfan.org/gallery/albums/PublicAppearances/2010/10-18-cinema-wttr/normal_mq084.jpg
Az MTV feltette a kérdést a Bellát alakító Kristen Stewartnak (20), de sajnos a zenecsatorna nem kapta meg a választ: még nem döntöttek a ruhakérdésben.
„Még egy ruhát sem próbáltam fel.” – mondta a színésznő.

Azt viszont hozzátette, hogy nagyon fontos a ruha neki és a rajongóknak egyaránt.
„Őszintén, a ruha nagyon nagy dolog, úgy értem, hogy fontos döntés. Nekem csak kis szavazati jogom van, leginkább az írónőtől, Stephenie Meyertől függ. Nem tudom, hogy ő milyet szeretne, de biztos vagyok benne, hogy csodás lesz.”